Poziv roditeljima za upis učenika u prvi razred OŠ „Petar Petrović Njegoš“

01.02.2024. 12:56
0
IZVOR: katera.news

Obavještavaju se roditelji da će se upis učenika u prvi razred Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ za školsku 2024/2025. godinu vršiti elektronskim putem pomoću javnog portala https://eupis.skolers.org/ koji je javno dostupan roditeljima.

Prijave djece moguće je izvršiti od danas do 31. marta.

U okviru prijave potrebno je popuniti sve tražene podatke o djetetu i roditeljima ili starateljima, poručili su iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“ iz Istočne Ilidže.

Dodaju da, ukoliko prilikom prijave djeteta roditelji imaju nekih nejasnoća, pomoć za registraciju mogu dobiti na broj telefona 057/ 318 – 895 i 057/ 318 – 896 ili lično u prostorijama škole.

Slika

U prvi razred u školsku 2024/2025. godinu upisuju se djeca koja zaključno sa 31. avgustom tekuće godine navršavaju šest godina.

- Na zahtjev roditelja, u prvi razred mogu biti upisana i djeca koja do kraja kalendarske 2024. godine navršavaju šest godina, ukoliko Komisija za upis djece u prvi razred procijeni da je dijete spremno za polazak u školu. U prvi razred se upisuje i dijete starije od šest godina koje zbog bolesti ili drugih opravdanih razloga nije upisano u školu – porčili su iz ove škole.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO) Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO)
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crvenog krsta U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crve...
Takmičenju mladih matematičara: Najuspješniji učenici osnovnih škola „Sveti Sava“ i „Petar Petrović Njegoš“ Takmičenju mladih matematičara: Najuspješniji učenici osnovnih škola „Sveti Sava“ i „Petar ...
Najčitanije
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    22h 7m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    23h 18m
    0
  • Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog Vasilija Ostrošog u srijedu
    4h 58m
    0
  • Džiju-džicu klubu „Jahorina“ 62 medalje u Banjaluci
    7h 57m
    3
  • Navršilo se 106 godina od smrti Gavrila Principa
    10h 33m
    0