Позив родитељима за упис ученика у први разред ОШ „Петар Петровић Његош“

01.02.2024. 12:56
0
ИЗВОР: katera.news

Обавјештавају се родитељи да ће се упис ученика у први разред Основне школе „Петар Петровић Његош“ за школску 2024/2025. годину вршити електронским путем помоћу јавног портала https://eupis.skolers.org/ који је јавно доступан родитељима.

Пријаве дјеце могуће је извршити од данас до 31. марта.

У оквиру пријаве потребно је попунити све тражене податке о дјетету и родитељима или старатељима, поручили су из ОШ „Петар Петровић Његош“ из Источне Илиџе.

Додају да, уколико приликом пријаве дјетета родитељи имају неких нејасноћа, помоћ за регистрацију могу добити на број телефона 057/ 318 – 895 и 057/ 318 – 896 или лично у просторијама школе.

Слика

У први разред у школску 2024/2025. годину уписују се дјеца која закључно са 31. августом текуће године навршавају шест година.

- На захтјев родитеља, у први разред могу бити уписана и дјеца која до краја календарске 2024. године навршавају шест година, уколико Комисија за упис дјеце у први разред процијени да је дијете спремно за полазак у школу. У први разред се уписује и дијете старије од шест година које због болести или других оправданих разлога није уписано у школу – порчили су из ове школе.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Василије Шука најбољи на Трећој смотри младих математичара „Прва искра“ (ФОТО) Василије Шука најбољи на Трећој смотри младих математичара „Прва искра“ (ФОТО)
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Такмичењу младих математичара: Најуспјешнији ученици основних школа „Свети Сава“ и „Петар Петровић Његош“ Такмичењу младих математичара: Најуспјешнији ученици основних школа „Свети Сава“ и „Петар ...
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    20h 53m
    9
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    11h 48m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    20h 59m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    13h 14m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    21h 7m
    0