Poznati prvi četvrtfinalisti Memorijala "Boško Vujadin"

12.06.2024. 12:19
0
IZVOR: sportdc.net

Utakmicama trećeg kola na Memorijalu „ Boško Vujadin“ je završeno takmičenje u grupama A i B.

U grupi A Kafe Domino Pale je sa 2:1 savladao KMF Željeznica iz Trnova. Dragan Lončarević je u petoj minuti doveo Domino Pale u vođstvo i taj rezultat je bio sve do 24. minute kada Boro Mišović vraća egal, 1:1. Ipak, Đorđe Stupar u 33. minuti pogađa za 2:1 i pobjedu kojom Kafe Domino Pale završava kao prvi u grupi sa svih devet bodova, dok  je Željeznica ostala da se nada da Studenti mogu savladati Auto salon SKS.

Ali, to se nije dogodilo, Auto salon SKS je sa 2:1 savladao Studente u jednoj tvrdoj utakmici, gdje su golmani branili dobro, pogađao se okvir gola, ali na gol se čekalo do 30. minute kada Dejan Prorok pogađa za SKS, da bi Ljubo Dilberović uduplao prednost. Sve što su Studenti uradili bio Marijan Topalović u 38. minuti sa penala.

Kafe Vijasla je u grupi B savladala Ekonimik M sa ubjedljivih 10:1, što joj je i donijelo prvo mjesto u grupi B. Po tri gola su dali novajlija u ekipi Kafe Vijasla, nekadašnji prvotimac Slavije, Ognjen Todorović, te Mladen Droca, dva gola je postigao Dragan Ikonić, a po gol Stefan Arbinja i Stefan Simanić. Jedini gol za Ekonomik M dao je Nikola Marčetić.

Derbi večeri ostao je za kraj, direktan duel za prolaz u četvrtfinale igrali su domaćin Kasindo i Auto servis Minić. Odlična utakmica, najbolja do sada na turniru završena je 1:1, što je bio rezultat koji je išao na ruku Kasindola koji tako ide sa drugog mjesta u četvrtfinale.  Vladan Minić je doveo Auto servis Minić u vođstvo, a izjednačio je Andrej Rakanović. U drugom poluvremenu, uprkos velikom broju šansi, pogođenih okvira gola, završava 1:1.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ekipa „Steleksa“ pobjednik odbojkaškog turnira u Kasindolu Ekipa „Steleksa“ pobjednik odbojkaškog turnira u Kasindolu
Ekipa "Kafe Domino Pale" pobjednik turnira „Boško Vujadin“ u Kasindolu Ekipa "Kafe Domino Pale" pobjednik turnira „Boško Vujadin“ u Kasindolu
Na humanitarnom turniru veterana prikupljeno 2.148 KM za Miloša Božovića (FOTO) Na humanitarnom turniru veterana prikupljeno 2.148 KM za Miloša Božovića (FOTO)
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 16m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 58m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 26m
    0
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 56m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 47m
    1