Познати први четвртфиналисти Меморијала "Бошко Вујадин"

12.06.2024. 12:19
0
ИЗВОР: sportdc.net

Утакмицама трећег кола на Меморијалу „ Бошко Вујадин“ је завршено такмичење у групама А и Б.

У групи А Кафе Домино Пале је са 2:1 савладао КМФ Жељезница из Трнова. Драган Лончаревић је у петој минути довео Домино Пале у вођство и тај резултат је био све до 24. минуте када Боро Мишовић враћа егал, 1:1. Ипак, Ђорђе Ступар у 33. минути погађа за 2:1 и побједу којом Кафе Домино Пале завршава као први у групи са свих девет бодова, док  је Жељезница остала да се нада да Студенти могу савладати Ауто салон СКС.

Али, то се није догодило, Ауто салон СКС је са 2:1 савладао Студенте у једној тврдој утакмици, гдје су голмани бранили добро, погађао се оквир гола, али на гол се чекало до 30. минуте када Дејан Пророк погађа за СКС, да би Љубо Дилберовић удуплао предност. Све што су Студенти урадили био Маријан Топаловић у 38. минути са пенала.

Кафе Вијасла је у групи Б савладала Еконимик М са убједљивих 10:1, што јој је и донијело прво мјесто у групи Б. По три гола су дали новајлија у екипи Кафе Вијасла, некадашњи првотимац Славије, Огњен Тодоровић, те Младен Дроца, два гола је постигао Драган Иконић, а по гол Стефан Арбиња и Стефан Симанић. Једини гол за Економик М дао је Никола Марчетић.

Дерби вечери остао је за крај, директан дуел за пролаз у четвртфинале играли су домаћин Касиндо и Ауто сервис Минић. Одлична утакмица, најбоља до сада на турниру завршена је 1:1, што је био резултат који је ишао на руку Касиндола који тако иде са другог мјеста у четвртфинале.  Владан Минић је довео Ауто сервис Минић у вођство, а изједначио је Андреј Ракановић. У другом полувремену, упркос великом броју шанси, погођених оквира гола, завршава 1:1.

Коментари 0
Повезане вијести
Екипа „Стелекса“ побједник одбојкашког турнира у Касиндолу Екипа „Стелекса“ побједник одбојкашког турнира у Касиндолу
Екипа "Кафе Домино Пале" побједник турнира „Бошко Вујадин“ у Касиндолу Екипа "Кафе Домино Пале" побједник турнира „Бошко Вујадин“ у Касиндолу
На хуманитарном турниру ветерана прикупљено 2.148 КМ за Милоша Божовића (ФОТО) На хуманитарном турниру ветерана прикупљено 2.148 КМ за Милоша Божовића (ФОТО)
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    14h 8m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    6h 31m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    11h 4m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    14h 1m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 52m
    0