Predstava „Teško je reći zbogom“ u nedjelju u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo

30.11.2022. 20:02
0
IZVOR: katera.news

Predstava „Teško je reći zbogom“ biće odigrana u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo u nedjelju, 4. decembra.

Predstava je urađena po tekstu Mire Gavrana, a naslovne uloge tumače Nevena Vukes, Ivan Mihailović i Dragana Dabović, poznati glumci iz serija „Cvat lipe na Balkanu“, „Vojna akademija“, „Bićemo prvaci sveta“, „Južni vetar“, „Na granici“, „Švindleri“, „Balkanska međa“ i „Kolo sreće“.

U produkciji Teatar Vihor Beograd, režiju predstave potpisuje Marija Lipkovski dok je autor originalne muzike poznati muzičar Marko Louis.

- Ova predstava govori o neobičnom bračnom trouglu, a žanrovski je na granici između komedije i melodrame. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta „žrtva“ i „progonitelj“ zamijeniće mjesta, „istine“ će postati „laži“ a „laži“ će postati „istine“. Ako se slažete da su muško - ženski odnosi najvažniji za našu sreću i nesreću - onda ćete u ovoj predstavi istinski uživati – naveli su iz Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Predstava „Teško je reći zbogom“ je gostovala u više od 50 gradova Srbije, regiona i Evrope a imala je i nekoliko izvođenja u Zvezdara teatru i Operi i teatru Madlenijanum.

Predstava počinje u 19.00 časova, a ulaznice, po cijeni 15KM, je moguće kupiti u periodu od 12.00 do 19.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Istočnom Sarajevu prikazan dokumentarni film posvećen Dari Sekulić (FOTO) U Istočnom Sarajevu prikazan dokumentarni film posvećen Dari Sekulić (FOTO)
Sokolac: Humanitarna predstava za srednjoškolsku ekskurziju 24. aprila Sokolac: Humanitarna predstava za srednjoškolsku ekskurziju 24. aprila
Najčitanije
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    22h 26m
    0
  • Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
    16h 39m
    2
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    22h 30m
    0
  • Izvučeno tijelo nastradalog rudara
    20h 39m
    0
  • Danas Markovdan
    4h 57m
    0