Predstavljeno idejno rješenje sportsko-rekreativnog kompleksa "Čiča"

31.05.2021. 18:18
0
IZVOR: opstinains.net

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo već duži vremenski period priprema idejno rješenje budućeg sportsko-rekreativnog kompleksa „Čiča“, a isto je danas zvanično i predstavljeno.

Na ovoj lokaciji u planu je izgradnja staze za trčanje sa tartan podlogom, atletska staza sa četiri trake, te peta traka sa postavljenim preponama.

Predviđeno je postavljanje i sprava za vježbanje na otvorenom, kao i „Pumptrack“ – staza namijenjena za skejtbord, romobile, rolere i bicikle.

Za ljubitelje stonog tenisa biće postavljeni stolovi kao i prostor za skvoš. Od planiranih sadržaja tu je vještačka stijena za penjanje, kao i dječije sprave namijenjene prvenstveno za razvijanje motoričkih sposobnosti.

Takođe, rješenjem je predviđena i adekvatna rasvjeta prostora, česma, te drugi neophodni urbani mobilijar.

- Ovim putem pozivamo sve sugrađane, sportiste, sportske klubove i rekreativce da svoje prijedloge, sugestije i komentare vezano za objavljeno idejno rješenje šalju na adresu elektronske pošte info@opstinains.net u roku 7 dana od dana objave idejnog rješenja. Po isteku roka, sve dostavljene ideje biće razmotrene, a svi prijedlozi koji budu u skladu sa kriterijima biće uvršteni u glavni projekat - navodi se na sajtu Opštine Istočno Novo Sarajevo.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Mladić izboden nožem u parku! Mladić izboden nožem u parku!
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    21h 47m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    19h 49m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    18h 42m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    17h 50m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    18h 47m
    0