Представљено идејно рјешење спортско-рекреативног комплекса "Чича"

31.05.2021. 18:18
0
ИЗВОР: opstinains.net

Општинска управа Источно Ново Сарајево већ дужи временски период припрема идејно рјешење будућег спортско-рекреативног комплекса „Чича“, а исто је данас званично и представљено.

На овој локацији у плану је изградња стазе за трчање са тартан подлогом, атлетска стаза са четири траке, те пета трака са постављеним препонама.

Предвиђено је постављање и справа за вјежбање на отвореном, као и „Pumptrack“ – стаза намијењена за скејтборд, ромобиле, ролере и бицикле.

За љубитеље стоног тениса биће постављени столови као и простор за сквош. Од планираних садржаја ту је вјештачка стијена за пењање, као и дјечије справе намијењене првенствено за развијање моторичких способности.

Такође, рјешењем је предвиђена и адекватна расвјета простора, чесма, те други неопходни урбани мобилијар.

- Овим путем позивамо све суграђане, спортисте, спортске клубове и рекреативце да своје приједлоге, сугестије и коментаре везано за објављено идејно рјешење шаљу на адресу електронске поште info@opstinains.net у року 7 дана од дана објаве идејног рјешења. По истеку рока, све достављене идеје биће размотрене, а сви приједлози који буду у складу са критеријима биће уврштени у главни пројекат - наводи се на сајту Општине Источно Ново Сарајево.

 

Коментари 0
Повезане вијести
У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Преминула Вера Гргић Преминула Вера Гргић
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    17h 30m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    6h 43m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    6h 14m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    6h 37m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    21h 34m
    0