Predstavnici boračke organizacije „Ilidžanski borac” na sastanku sa ministarkom Kisić Tepavčević

28.07.2021. 23:15
0
IZVOR: Katera

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević primila je danas predstavnike Udruženja penzionisanih pripadnika Vojske i vojnih veterana Srbije i boračke organizacije Ilianski borac”.

Delegaciju boračke organizacije "Ilidžanski borac" predstavljao je predsjednik Skupštine ovog udruženja, gospodin Goran Šehovac, dok je predsjednik organizacije, gospodin Slobodan Maunaga bio spriječen prisustvovati događaju zbog ranije preuzetih obaveza. 

Predstavnici boračke organizacije “Ilidžanski borac” su se skromnim poklonom zahvalili ministarki Kisić Tepavčević na organizaciji vakcinisanja protiv virusa korona za članove ove organizacije.

Slika

Podsjećamo, vakcine za oko četiri stotine članova organizacije "Ilidžanski borac" obezbijedilo je Udruženje penzionisanih pripadnika Vojske i vojnih veterana Srbije posredstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje i boračka pitanja Srbije.

Kisić Tepavčević je istakla da je Ministarstvo partner organizacijama za zaštitu prava boraca, vojnih invalida i civilnih invalida rata i da će uvijek biti spremno da sasluša njihove probleme i da zajednički radi na njihovom rješavanju. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu? Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
U utorak otkrivanje spomenika dr Miodragu Laziću u Istočnoj Ilidži U utorak otkrivanje spomenika dr Miodragu Laziću u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    21h 23m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    21h 30m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    18h 12m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    12h 50m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    13h 22m
    0