Представници борачке организације „Илиџански борац” на састанку са министарком Кисић Тепавчевић

28.07.2021. 23:15
0
ИЗВОР: Катера

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић примила је данас представнике Удружења пензионисаних припадника Војске и војних ветерана Србије и борачке организације Илиџански борац”.

Делегацију борачке организације "Илиџански борац" представљао је предсједник Скупштине овог удружења, господин Горан Шеховац, док је предсједник организације, господин Слободан Маунага био спријечен присуствовати догађају због раније преузетих обавеза. 

Представници борачке организације “Илиџански борац” су се скромним поклоном захвалили министарки Кисић Тепавчевић на организацији вакцинисања против вируса корона за чланове ове организације.

Слика

Подсјећамо, вакцине за око четири стотине чланова организације "Илиџански борац" обезбиједило је Удружење пензионисаних припадника Војске и војних ветерана Србије посредством Министарства за рад, запошљавање и борачка питања Србије.

Кисић Тепавчевић је истакла да је Министарство партнер организацијама за заштиту права бораца, војних инвалида и цивилних инвалида рата и да ће увијек бити спремно да саслуша њихове проблеме и да заједнички ради на њиховом рјешавању. 

Коментари 0
Повезане вијести
Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву? Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
У уторак откривање споменика др Миодрагу Лазићу у Источној Илиџи У уторак откривање споменика др Миодрагу Лазићу у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 25m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    49m
    0
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    21h 42m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    15h 33m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    43m
    0