Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči

13.03.2024. 08:15
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju korisnike na području Istočnog Novog Sarajeva, Rogatice i Foče da će danas doći do privremenog prekida u isporuci električne energije.

U Istočnom Novom Sarajevu će, zbog radova na 10 kV vodu Ozrenska, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 12.00 časova potrošačima u ulicama Đenerala Dragoljuba Draže Mihajlovića i Ive Andrića (od broja 1 do broja 17).

U Rogatici će, zbog radova na 10 kV vodu Pilana Sladara, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 11.00 do 12.30 časova potrošačima u naseljima Borač, Kovanj, Rasadnik, Lepenica, Ziličina, Guždelji, Gučevo, Borovsko, Zakomo, Kozadre i Dobrašina.

U Foči će, zbog radova na 10 kV vodovima Zavajt i Čelebići, doći do privremenih prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 16.00 časova potrošačima u naseljima Čelebići Zavajt, Meštrevac, Saš, Zlatni Bor, Gornja Dragočava i Dragočavski potok.

Komentari 0
Povezane vijesti
Grad bogatiji za dječaka Grad bogatiji za dječaka
Danas sunčano, temperatura do 24 stepena Danas sunčano, temperatura do 24 stepena
Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    1m
    7
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    18h 23m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    19h 38m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    23h 56m
    0
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    15h 31m
    0