Pretresi na 23 lokacije

11.05.2021. 10:07
0
IZVOR: SRNA

Na području Sarajeva, Istočnog Sarajeva, Gradiške, Prijedora i Banjaluke u toku je akcija kodnog naziva "Šiša" u okviru koje se provode pretresi na 23 lokacije zbog zloupotrebe položaja ili ovlaštenja i carinske prevare.

Akciju sprovode pripadnici Granične policije BiH, u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, Agencije za istrage i zaštitu i Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH, pod nadzorom Tužilaštva BiH, a prema naredbama Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije.

Prilikom realizacije ovih aktivnosti, sprovode se pretresi radi pronalaženja dokaza i predmeta važnih za krivični postupak, zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo udruživanje radi činjenja krivičnih djela, a u vezi sa krivičnim djelima zloupotreba položaja ili ovlaštenja u carinska prevara.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja ...
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    6h 18m
    0
  • Slani mafini
    15h 39m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    17h 34m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    15h 28m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    9h 57m
    3