Preventivna kampanja „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“

22.11.2021. 13:42
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo i predstavnici Auto-moto saveza Istočno Sarajevo sproveli su preventivnu akciju pod nazivom „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“.

Akcija ima za cilj pripreme vozila za učešće u saobraćaju u zimskim uslovima vožnje, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Prilikom kontrole saobraćaja u Ravnogorskoj ulici u opštini Istočna Ilidža, policijski službenici su vozačima dijelili letke i  tako ih informisali o bezbjednom učešću u saobraćaju u zimskim uslovima i važnosti zimske opreme.

Iz ove uprave podsječaju da do 15. aprila 2022. godine sva motorna vozila moraju posjedovati odgovarajuću zimsku opremu, bez obzira na vremenske prilike.

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, te da brzinu prilagode uslovima i stanju na putevima i u saobraćaju učestvuju sa tehnički ispravnim vozilom.

Komentari 0
Povezane vijesti
Krađa u Palama Krađa u Palama
Ne odlažite odlazak kod vulkanizera: Evo zašto zimske gume nisu dobre ljeti Ne odlažite odlazak kod vulkanizera: Evo zašto zimske gume nisu dobre ljeti
U Istočnom Sarajevu lišeno slobode osam lica U Istočnom Sarajevu lišeno slobode osam lica
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    8h 55m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    23h 9m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    21h 16m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    20h 4m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    2h 46m
    0