Pripremite se za veliko NBA finale

24.05.2023. 15:10
0
IZVOR: katera.news

U velikom finalu NBA lige po prvi put se našla ekipa Denver Nagetsa koja čeka pobjednika finala Istočne konferencije. Denver Nagetse je uspješno predvodio Nikola Jokić koji je obarao rekorde i ispisivao novu istoriju najbolje košarkaške lige te je zasluženo proglašen za MVP igrača finala Zapadne konferencije.

U finalu Istočne konferencije, ekipa Boston Seltiksa je smanjila prednost Majami Hita na 3:1 u pobjedama, u pokušaju da preokrenu minus od 3:0 u seriji od četiri pobjede. Ukoliko bi u tome uspjeli, postali bi prvi tim u NBA istoriji kome je to pošlo za rukom.

Prva utakmica velikog NBA finala igraće se u noći između četvrtka i petka 2. juna u 02.30 časova po našem vremenu. Nove magične trenutke u najjačoj i nauzbudljivijoj košakaškoj ligi koji će se dugo pamtiti, možete pratiti na NBA kanalu na poziciji 106 u osnovnom m:tel TV Paketu.

Pored NBA utakmica na Arena Sport i NBA TV kanalima, kao m:tel korisnici Pretplata tarifnih modela, integrisanih paketa interneta i TV-a, određenih m:SAT paketa usluga i biznis usluga, bićete u prilici da pratite NBA utakmice po izboru i online uz NBA aplikacije: NBA League Pass ili NBA Team Pass.

Uz svaku aktivaciju NBA League Pass dodatka i opcije NBA Team Pass, korisnici mobilnih usluga m:tel-a na korišćenje besplatno dobijaju 100 GB interneta za gledanje sadržaja.

Zakucajte se ispred ekrana i uživajte u NBA finalu uz m:tel!

Za više informacija o NBA paketima posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Komentari 0
Povezane vijesti
M:SAT - televizija dostupna bilo gdje M:SAT - televizija dostupna bilo gdje
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Najčitanije
 • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
  11h 17m
  7
 • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
  11h 22m
  1
 • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
  12h 14m
  0
 • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
  12h 28m
  0
 • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
  23h 17m
  0