Припремите се за велико НБА финале

24.05.2023. 15:10
0
ИЗВОР: katera.news

У великом финалу НБА лиге по први пут се нашла екипа Денвер Нагетса која чека побједника финала Источне конференције. Денвер Нагетсе је успјешно предводио Никола Јокић који је обарао рекорде и исписивао нову историју најбоље кошаркашке лиге те је заслужено проглашен за МВП играча финала Западне конференције.

У финалу Источне конференције, екипа Бостон Селтикса је смањила предност Мајами Хита на 3:1 у побједама, у покушају да преокрену минус од 3:0 у серији од четири побједе. Уколико би у томе успјели, постали би први тим у НБА историји коме је то пошло за руком.

Прва утакмица великог НБА финала играће се у ноћи између четвртка и петка 2. јуна у 02.30 часова по нашем времену. Нове магичне тренутке у најјачој и наузбудљивијој кошакашкој лиги који ће се дуго памтити, можете пратити на НБА каналу на позицији 106 у основном м:тел ТВ Пакету.

Поред НБА утакмица на Арена Спорт и НБА ТВ каналима, као м:тел корисници Претплата тарифних модела, интегрисаних пакета интернета и ТВ-а, одређених м:САТ пакета услуга и бизнис услуга, бићете у прилици да пратите НБА утакмице по избору и онлине уз НБА апликације: NBA League Pass или NBA Team Pass.

Уз сваку активацију NBA League Pass додатка и опције NBA Team Pass, корисници мобилних услуга м:тел-а на коришћење бесплатно добијају 100 ГБ интернета за гледање садржаја.

Закуцајте се испред екрана и уживајте у НБА финалу уз м:тел!

За више информација о НБА пакетима посјетите mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    22h 2m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    23h 13m
    0
  • Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог Василија Острошог у сриједу
    4h 53m
    0
  • Џију-џицу клубу „Јахорина“ 62 медаље у Бањалуци
    7h 52m
    3
  • Навршило се 106 година од смрти Гаврила Принципа
    10h 28m
    0