Promocija Trebevića na Međunarodnom sajmu turizima u Beogradu

21.02.2020. 21:55
0
IZVOR: http://opstinaisg.net/

Opština Istočni Stari Grad je učestvovala u promociji ugostiteljsko-turističkih sadržaja olimpijske planine Trebević na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji traje od 20. do 23. februara 2020. godine.

U saradnji sa Turističkom organizacijom Grada Istočno Sarajevo posjetiocima je prezentovan Sportsko-rekreativni centar Brus, “Sunnyland” Trebević, Vila Andrea sa Trebevića, kao i proizvodi dvije destilerije sa područja Istočnog Starog Grada , “Naša mala destilerija” Bulozi i “Red House Craft Distillery” Vučija Luka koji prozivodi prvi džin u BiH, ali i u zemljama regiona.

Sajmu je prisustvovao i načelnik opštine Bojo Gašanović koji je ovom prilikom istakao značaj ovakvih prezentacija i promocija najljepših sadržaja opštine, ali i samog Grada Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 5m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 38m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 30m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 38m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 35m
    0