Промоција Требевића на Међународном сајму туризима у Београду

21.02.2020. 21:55
0
ИЗВОР: http://opstinaisg.net/

Општина Источни Стари Град је учествовала у промоцији угоститељско-туристичких садржаја олимпијске планине Требевић на Међународном сајму туризма у Београду који траје од 20. до 23. фебруара 2020. године.

У сарадњи са Туристичком организацијом Града Источно Сарајево посјетиоцима је презентован Спортско-рекреативни центар Брус, “Sunnyland” Требевић, Вила Андреа са Требевића, као и производи двије дестилерије са подручја Источног Старог Града , “Наша мала дестилерија” Булози и “Red House Craft Distillery” Вучија Лука који прозиводи први џин у БиХ, али и у земљама региона.

Сајму је присуствовао и начелник општине Бојо Гашановић који је овом приликом истакао значај оваквих презентација и промоција најљепших садржаја општине, али и самог Града Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    22h 0m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    21h 31m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    17h 47m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    13h 42m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    21h 54m
    0