Prvi MTB maraton "Foris 2021" u Istočnom Sarajevu

24.09.2021. 09:29
0
IZVOR: Katera

Biciklistički klub "MTV Foris" organizuje u subotu, 25. septembra, veliki biciklistički događaj pod nazivom "MTV maraton Foris 2021", koji će biti održan u Istočnom Sarajevu.

Radi se o velikoj biciklističkoj manifestaciji u kojoj će biciklisti voziti "MTV" bicikle do vrha Trebevića, a onda po povratku do amfiteatra "Beli vuk" na Tvrdimićima, gdje ih očekuje besplatan ručak i piće, kao i zabavni program.

Start trke je na Tvrdimićima u 9.00 časova, ali je potrebno doći ranije zbog preuzimanja startnih paketa i brojeva, od 7.30 do 8.30 časova.

Nakon dolaska na vrh Trebevića, predviđen je obilazak vrha u trajanju od sat vremena, a potom silazak do amfiteatra na Tvrdimićima.

Iz Biciklističkog kluba "MTV Foris" za Kateru kažu da je ovaj biciklistički maraton netakmičarskog tipa.

Organizatori su predvidjeli da će na ovom biciklističkom događaju učestvovati više od 200 biciklista, a za sada su se prijavili gosti iz Srbije, Crne Gore i čitave BiH.

Komentari 0
Povezane vijesti
Druženje pjesnika Srbije i Srpske sa osnovcima - "Pjesnici u đačkom kolu" Druženje pjesnika Srbije i Srpske sa osnovcima - "Pjesnici u đačkom kolu"
Dragan Stojanović biciklom „osvojio“ četiri planinska vrha u jednom danu (FOTO) Dragan Stojanović biciklom „osvojio“ četiri planinska vrha u jednom danu (FOTO)
Na Likovnoj koloniji "Beli vuk" učestvuje devet umjetnika iz Srpske i Srbije Na Likovnoj koloniji "Beli vuk" učestvuje devet umjetnika iz Srpske i Srbije
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    13h 9m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    11h 53m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    6h 38m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    3h 37m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    3h 43m
    0