Prvi trijumf "Sokolova" na pripremama

29.09.2022. 11:23
0
IZVOR: sportdc.net

Košarkaši "Slavije" iz Istočnog Sarajeva savladali su juče "Kakanj" u prijateljskoj utakmici u Istočnom Sarajevu rezultatom 94: 89.

Bila je ovo napadački izuzetno kvalitetna predstava Sokolova, a nastupili su i Daniel Rouč i Ilajdža Holifield, koji su se u petak priključili timu.

Ilajdža Holifield tek treba da potvrdi svoj ugovor tokom mjesec dana. Rouč je na prvom meču ubacio 11 poena, a Holifild šest.

Srđana Stanića može da raduje jako dobra rola mladog centra Kristijana Krunića, koji je na najbolji način iskoristio svoje minute i ubacio 17 poena. Krunić je bio najefikasniji na utakmici.

Dušan Elez je iza njega bio košgeterski najviše raspoložen sa 13, dok je Srđan Kočić ubacio 12 poena.

Darko Damjanović je također bio dvocifren sa 11 poena, dok je Igor Bojović ubacio sada već svoje standardne tri trojke na pripremama i stao na desetom poenu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere Nikolina Milić ima sezonu iz snova: Evropska titula kruna karijere
Momčilo Stanić na klupi Slavije Momčilo Stanić na klupi Slavije
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    4h 54m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    22h 59m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    19h 8m
    0
  • Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
    22h 47m
    4
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    17h 15m
    0