Račun na mejl uz poklon od 3GB neta

28.09.2022. 14:44
0
IZVOR: katera.news

Pametnu odluku da račune za vaše telekomunikacione usluge dobijate putem elektrosnke pošte, m:tel nagrađuje poklonom od 3GB mobilnog interneta.

Vrijeme je za pametne i odgovorne odluke. Učinite sve kako biste uštedjeli svoje vrijeme, ali i dali svoj doprinos očuvanju životne sredine. Odlučite se za m:tel uslugu račun na mejl i od sada vaše račune za telekomunikacione usluge dobijajte isključivo putem elektronske pošte.

Ova usluga je besplatna, a pored svih prednosti koje sa sobom nosi, vašu pametnu odluku m:tel nagrađuje sa 3 GB mobilnog neta. Aktivacioni kod dobićete putem imejl adrese koju prijavite i putem koje ćete dobijati m:tel račune.

Poklon od 3 GB mobilnog neta možete da koristite u m:tel mobilnoj mreži 30 dana od dana aktivacije. Dobijeni kod mogu da koriste svi m:tel korisnici, a možete ga i pokloniti nekom drugom.

Aktivacija usluge je veoma jednostavna jer to možete učiniti sami putem portala ili aplikacije Moj m:tel, kontakt centra pozivom broja 0800 50 000 ili na bilo kom m:tel prodajnom mjestu širom BiH.

 

 

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu
Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta
Najčitanije
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    23h 45m
    7
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    2h 38m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    9h 44m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    8h 11m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    3h 53m
    0