Рачун на мејл уз поклон од 3GB нета

28.09.2022. 14:44
0
ИЗВОР: katera.news

Паметну одлуку да рачуне за ваше телекомуникационе услуге добијате путем електроснке поште, м:тел награђује поклоном од 3GB мобилног интернета.

Вријеме је за паметне и одговорне одлуке. Учините све како бисте уштедјели своје вријеме, али и дали свој допринос очувању животне средине. Одлучите се за м:тел услугу рачун на мејл и од сада ваше рачуне за телекомуникационе услуге добијајте искључиво путем електронске поште.

Ова услуга је бесплатна, а поред свих предности које са собом носи, вашу паметну одлуку м:тел награђује са 3 GB мобилног нета. Активациони код добићете путем имејл адресе коју пријавите и путем које ћете добијати м:тел рачуне.

Поклон од 3 GB мобилног нета можете да користите у м:тел мобилној мрежи 30 дана од дана активације. Добијени код могу да користе сви м:тел корисници, а можете га и поклонити неком другом.

Активација услуге је веома једноставна јер то можете учинити сами путем портала или апликације Мој м:тел, контакт центра позивом броја 0800 50 000 или на било ком м:тел продајном мјесту широм БиХ.

 

 

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Ново издање онлајн верзије "М:агазина" Ново издање онлајн верзије "М:агазина"
Изабране најбоље апликације за мобилне уређаје Изабране најбоље апликације за мобилне уређаје
"М:тел" донирао Специјалној болници за психијатрију на Сокоцу пет телевизора "М:тел" донирао Специјалној болници за психијатрију на Сокоцу пет телевизора
Најчитаније
 • Сјећање на пилота мајора Зорана Радосављевића
  4h 36m
  6
 • Мушкарац провалио у кућу, претукао супружнике и украо 7.000 КМ
  13h 25m
  0
 • Преминуо некадашњи потпредсједник СО Источна Илиџа Владимир Савић
  7h 8m
  0
 • На данашњи дан одбачен Венс-Овенов план јер није предвиђао Републику Српску
  13h 59m
  3
 • Пунољетства славе ко да свадбу праве
  14h 51m
  2