Рачун на мејл уз поклон од 3GB нета

28.09.2022. 14:44
0
ИЗВОР: katera.news

Паметну одлуку да рачуне за ваше телекомуникационе услуге добијате путем електроснке поште, м:тел награђује поклоном од 3GB мобилног интернета.

Вријеме је за паметне и одговорне одлуке. Учините све како бисте уштедјели своје вријеме, али и дали свој допринос очувању животне средине. Одлучите се за м:тел услугу рачун на мејл и од сада ваше рачуне за телекомуникационе услуге добијајте искључиво путем електронске поште.

Ова услуга је бесплатна, а поред свих предности које са собом носи, вашу паметну одлуку м:тел награђује са 3 GB мобилног нета. Активациони код добићете путем имејл адресе коју пријавите и путем које ћете добијати м:тел рачуне.

Поклон од 3 GB мобилног нета можете да користите у м:тел мобилној мрежи 30 дана од дана активације. Добијени код могу да користе сви м:тел корисници, а можете га и поклонити неком другом.

Активација услуге је веома једноставна јер то можете учинити сами путем портала или апликације Мој м:тел, контакт центра позивом броја 0800 50 000 или на било ком м:тел продајном мјесту широм БиХ.

 

 

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    22h 39m
    0
  • Крађа у Палама
    20h 57m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    17h 24m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    20h 12m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    13h 33m
    0