Radonja novi član specijalističkog tima Odjeljenja za otorinolaringoliju i cervikofacijalnu hirurgiju

19.10.2022. 13:18
2
IZVOR: katera.news

Doktor Milan Radonja novi je član specijalističkog tima Odjeljenja za otorinolaringoliju i cervikofacijalnu hirurgiju Bolnice "Srbija".

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću moći svoju karijeru da gradim u Bolnici "Srbija" i svojim znanjem, vještinama i konstantnim stručnim usavršavanjem pružiti sugrađanima najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu – rekao je Radonja.

Dr Milan Radonja je završio Medicinski fakultet Univerziteta u Sarajevu 2015. godine. U Bolnici Srbija“ je zaposlen od 2018. godine, kada upisuje specijalističke studije iz otorinolaringologije na Medicinskom fakultetu u Foči.

Član je Udruženja društva doktora Republike Srpske, Udruženja otorinolaringologa Republike Srpske, Udruženja laringologa Srbije i Udruženja mladih otorinolaringologa Srbije.

Za vrijeme specijalističkih studija radio je i edukovao se u Bolnici "Srbija", Univerzitetskoj bolnici Foča i Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

Iz Bolnice „Srbija“ obavještavaju građane da odjeljenja za ORL i CFH pružaju ambulantne specijalističko - konsultativne preglede, usluge dijagnostike i hirurško liječenje kompletnog sekundarnog i većeg dijela tercijarnog nivoa zdravstvene zaštite, kao i hirurško liječenje oboljenja štitne žlijezde.

Dr Milan Radonja će ambulantne preglede obavljati svakog petka uz uputnicu porodičnog ljekara u periodu od 7:00 do 14:00 časova.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Kloaka 19.10.2022. 15:37
    Bravo
  • Generic placeholder image
    Nus pojava 19.10.2022. 15:09
    Bravo Milane ,,,,,
Povezane vijesti
Preminuo primarijus doktor Momir Janković Preminuo primarijus doktor Momir Janković
U Bolnici „Srbija“ od septembra redovne posjete duhovnika U Bolnici „Srbija“ od septembra redovne posjete duhovnika
Dr Vladimir Radović novi specijalista ginekologije i akušerstva u Bolnici „Srbija“ Dr Vladimir Radović novi specijalista ginekologije i akušerstva u Bolnici „Srbija“
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Okrugli sto o nasilju - Potrebno strogo sankcionisati nasilnike
    23h 15m
    1
  • Spomenik „Beli anđeo“ simbol vaskrsenja sarajevskih Srba iz uništenja (FOTO)
    18h 36m
    2
  • Obilježavanje Dana učitelj(ic)a - 5. oktobar
    2h 4m
    0
  • Znate li šta kisela voda radi tijelu?
    19h 46m
    0
  • Besplatni mamografski pregledi 12. oktobra
    21h 55m
    0