Радоња нови члан специјалистичког тима Одјељења за оториноларинголију и цервикофацијалну хирургију

19.10.2022. 13:18
2
ИЗВОР: katera.news

Доктор Милан Радоњa нови је члан специјалистичког тима Одјељења за оториноларинголију и цервикофацијалну хирургију Болнице "Србија".

- Велико ми је задовољство што ћу моћи своју каријеру да градим у Болници "Србија" и својим знањем, вјештинама и константним стручним усавршавањем пружити суграђанима најквалитетнију здравствену заштиту – рекао је Радоња.

Др Милан Радоња је завршио Медицински факултет Универзитета у Сарајеву 2015. године. У Болници Србија“ je запослен од 2018. године, када уписује специјалистичке студије из оториноларингологије на Медицинском факултету у Фочи.

Члан је Удружења друштва доктора Републике Српске, Удружења оториноларинголога Републике Српске, Удружења ларинголога Србије и Удружења младих оториноларинголога Србије.

За вријеме специјалистичких студија радио је и едуковао се у Болници "Србија", Универзитетској болници Фоча и Клиничком центру Србије у Београду.

Из Болнице „Србија“ обавјештавају грађане да одјељења за ОРЛ и ЦФХ пружају амбулантне специјалистичко - консултативне прегледе, услуге дијагностике и хируршко лијечење комплетног секундарног и већег дијела терцијарног нивоа здравствене заштите, као и хируршко лијечење обољења штитне жлијезде.

Др Милан Радоња ће амбулантне прегледе обављати сваког петка уз упутницу породичног љекара у периоду од 7:00 до 14:00 часова.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Kloaka 19.10.2022. 15:37
    Bravo
  • Generic placeholder image
    Nus pojava 19.10.2022. 15:09
    Bravo Milane ,,,,,
Повезане вијести
Преминуо примаријус доктор Момир Јанковић Преминуо примаријус доктор Момир Јанковић
У Болници „Србија“ од септембра редовне посјете духовника У Болници „Србија“ од септембра редовне посјете духовника
Др Владимир Радовић нови специјалиста гинекологије и акушерства у Болници „Србија“ Др Владимир Радовић нови специјалиста гинекологије и акушерства у Болници „Србија“
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Округли сто о насиљу - Потребно строго санкционисати насилнике
    21h 22m
    1
  • Споменик „Бели анђео“ симбол васкрсења сарајевских Срба из уништења (ФОТО)
    16h 43m
    2
  • Обиљежавање Дана учитељ(иц)а - 5. октобар
    11m
    0
  • Знате ли шта кисела вода ради тијелу?
    17h 53m
    0
  • У Рогатици пронађени оружје и муниција
    22h 58m
    0