Radovan u britanskom zatvoru u užasnim bolovima, bez ljekarske pomoći

05.04.2024. 16:09
3
IZVOR: srna.rs

Prvi predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji se nalazi u britanskom zatvoru, trpi užasne bolove jer mu nisu dali neophodne lijekove niti ima ljekarsku pomoć, izjavila je Srni njegova kćerka Sonja Karadžić-Jovičević i istakla da to smatra pokušajem ubistva.

- Danima mi Radovan govori da ima bolove u stomaku i karlici koji se povećavaju. Lijekove koje je trebalo da dobije nisu mu dali. Čekao je, pokušavao da dođe do ljekara. Nije mi dao da se obratim medijima - rekla je Jovičevićeva.

Ona je istakla da je Radovan danas pozvao u 14.30 časova i da je jedva govori, ali je uspio da kaže da mu je stomak ogroman od sinoć, da ima užasne bolove i da niko neće da mu pomogne niti da zove ljekara.

- I dalje se nada da će mu ipak neko pomoći. Onog momenta kada je rekao da bez pomoći neće preživjeti ovaj vikend i da se samo molim Bogu, odlučila sam da to podijelim sa javnošću. Nadam se, bar ovako, da će neko reagovati na ovakvo ponašanje koje smatram pokušajem ubistva - kaže Jovičevićeva.

Nekadašnji predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić nalazi se u engleskom zatvoru "Vajt", gdje služi kaznu u užasnim uslovima.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Paljanin 05.04.2024. 21:01
    Kakva bezosjećajnost za narod, komentar se odnosio na narod za koji niko ne briga, ništa drugo.
  • Generic placeholder image
    @paljanin 05.04.2024. 20:30
    pa jeste, klasični paljanski komentar. Kad vam treba, volite da se hvalite da ste bili ratna prestonica Republike Srpske, a ovamo se sladite mukom prvog predsjednika Republike Srpske koji je najzaslužniji što se desilo da su Pale bile ratna prestonica. I svi mu, odreda, pominjete majku kad god vam nije šta po volji.
  • Generic placeholder image
    Paljanin 05.04.2024. 20:14
    I narod je sam i u bolovima pa nikom ništa!
Povezane vijesti
Karadžićevo zdravstveno stanje nije bolje - nije urađena osnovna dijagnostika Karadžićevo zdravstveno stanje nije bolje - nije urađena osnovna dijagnostika
Nema pomaka u zdravstvenom stanju Karadžića - ljekari ga nisu pregledali Nema pomaka u zdravstvenom stanju Karadžića - ljekari ga nisu pregledali
Zdravstveni nemar prema Karadžiću povezan sa najavom rezolucije o Srebrenici Zdravstveni nemar prema Karadžiću povezan sa najavom rezolucije o Srebrenici
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    14h 14m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    14h 21m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    11h 3m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    5h 41m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    6h 13m
    0