Радован у британском затвору у ужасним боловима, без љекарске помоћи

05.04.2024. 16:09
3
ИЗВОР: srna.rs

Први предсједник Републике Српске Радован Караџић, који се налази у британском затвору, трпи ужасне болове јер му нису дали неопходне лијекове нити има љекарску помоћ, изјавила је Срни његова кћерка Соња Караџић-Јовичевић и истакла да то сматра покушајем убиства.

- Данима ми Радован говори да има болове у стомаку и карлици који се повећавају. Лијекове које је требало да добије нису му дали. Чекао је, покушавао да дође до љекара. Није ми дао да се обратим медијима - рекла је Јовичевићева.

Она је истакла да је Радован данас позвао у 14.30 часова и да је једва говори, али је успио да каже да му је стомак огроман од синоћ, да има ужасне болове и да нико неће да му помогне нити да зове љекара.

- И даље се нада да ће му ипак неко помоћи. Оног момента када је рекао да без помоћи неће преживјети овај викенд и да се само молим Богу, одлучила сам да то подијелим са јавношћу. Надам се, бар овако, да ће неко реаговати на овакво понашање које сматрам покушајем убиства - каже Јовичевићева.

Некадашњи предсједник Републике Српске Радован Караџић налази се у енглеском затвору "Вајт", гдје служи казну у ужасним условима.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Paljanin 05.04.2024. 21:01
    Kakva bezosjećajnost za narod, komentar se odnosio na narod za koji niko ne briga, ništa drugo.
  • Generic placeholder image
    @paljanin 05.04.2024. 20:30
    pa jeste, klasični paljanski komentar. Kad vam treba, volite da se hvalite da ste bili ratna prestonica Republike Srpske, a ovamo se sladite mukom prvog predsjednika Republike Srpske koji je najzaslužniji što se desilo da su Pale bile ratna prestonica. I svi mu, odreda, pominjete majku kad god vam nije šta po volji.
  • Generic placeholder image
    Paljanin 05.04.2024. 20:14
    I narod je sam i u bolovima pa nikom ništa!
Повезане вијести
Караџићево здравствено стање није боље - није урађена основна дијагностика Караџићево здравствено стање није боље - није урађена основна дијагностика
Нема помака у здравственом стању Караџића - љекари га нису прегледали Нема помака у здравственом стању Караџића - љекари га нису прегледали
Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    1h 44m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    21h 53m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    22h 58m
    4
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    28m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    16h 41m
    0