Ranjeni Srbin sa Kosmeta u stabilnom stanju

13.10.2021. 18:19
1
IZVOR: SRNA

Srbin Srećko Sofronijević (36), koga su danas ranili albanski specijalci na Kosovu i Metohiji, operisan je i njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno, potvrdio je direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek.

Elek je naveo da je povrijeđeni Sofronijević na Odjeljenju intenzivne njege i pod dvadesetčetvoročasovnim nadzorom.

– On ima tešku tjelesnu povredu, upucan je sa leđa vatrenim oružjem, ne znamo kog kalibra. Ima povredu desne lopatice, prelom drugog desnog rebra i povredu krvnih sudova vrata. Metak mu je izašao gotovo na prednju stranu vrata. Hitno je operisan, zaustavljeno je krvarenje, metak je izvađen – rekao je Elek za Telegraf.

On je naveo da je u današnjim nemirima ukupno deset osoba povrijeđeno gumenim mecima, suzavcem i šok-bombama, a od tog broja osam nije zadržano na bolničkom liječenju.

Srbi su jutros u Kosovskoj Mitrovici spriječili pripadnike kosovske policije da pretresu poslovne objekte. Okupljeni građani su bacali kamenice, a policija je uzvraćala šok-bombama.

Sofronijević je ranjen u današnjem napadu specijalaca ROSU na Srbe na sjeveru Kosova.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Hari 13.10.2021. 18:31
    Nema zivota u kvazi drzavi koju vode narko dileri i ubice Srba. Teroru i zlocinima nad Srpskim narodom na KiM jednom mora doci kraj. Kako se u narodu kaze nicija nije do zore gorila.pa ni siptarska vlast mora se jednom ugasiti.
Povezane vijesti
Vučić: Suprotstavićemo se svetskim lobistima snažnije nego što misle Vučić: Suprotstavićemo se svetskim lobistima snažnije nego što misle
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Vučić zbog Srebrenice u UN šalje izaslanka sa pismom, evo šta će tražiti Vučić zbog Srebrenice u UN šalje izaslanka sa pismom, evo šta će tražiti
Najčitanije
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    8h 30m
    0
  • Mirnom šetnjom u Dobrovoljačkoj ulici obilježene 32 godine od zločina
    5h 41m
    5
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    21h 27m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    19h 49m
    0
  • U ponedjeljak obilježavanje Dana odbrane Ilidže
    22h 3m
    5