Rasvijetljena krađa u Istočnoj Ilidži

27.06.2022. 10:14
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža, Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo dostaviće Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala L.J. iz Istočne Ilidže zbog sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža, 25. 6. 2022. godine prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih iz ugostiteljskog objekta „Viktorija“, koje se nalazi na adresi Vojvode Radomira Putnika, opština Istočna Ilidža, otuđen novac u iznosu od 110,00.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u vezu sa navedenim djelom može dovesti lice L.J. iz Istočne Ilidže, koje je 26. 6. 2022. godine lišeno slobode, a policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža, nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji u cilju dokumentovanja opisanog krivičnog djela.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži
Omladinska banka Istočna Ilidža – drugi poziv za mlade u 2024. godini Omladinska banka Istočna Ilidža – drugi poziv za mlade u 2024. godini
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    9h 50m
    0
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    58m
    1
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    22h 11m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    3h 41m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    20h 59m
    0