Расвијетљена крађа у Источној Илиџи

27.06.2022. 10:14
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа, Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево доставиће Извјештај о почињеном кривичном дјелу против лица иницијала Л.Ј. из Источне Илиџе због сумње да је починило кривично дјело „Тешка крађа“.

Полицијској станици Источна Илиџа, 25. 6. 2022. године пријављено је да је непознато лице или више њих из угоститељског објекта „Викторија“, које се налази на адреси Војводе Радомира Путника, општина Источна Илиџа, отуђен новац у износу од 110,00.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела „Крађа“, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Полицијски службеници су оперативним радом на терену дошли до сазнања да се у везу са наведеним дјелом може довести лице Л.Ј. из Источне Илиџе, које је 26. 6. 2022. године лишено слободе, а полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа, настављају са предузимањем мјера и радњи у циљу документовања описаног кривичног дјела.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Прекид електричне енергије у Источној Илиџи Прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години Омладинска банка Источна Илиџа – други позив за младе у 2024. години
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    4h 28m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    17h 5m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    20h 53m
    0
  • Крађа у Палама
    2h 46m
    0
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    20h 37m
    0