Rukometašice Rogatice šampionke Srpske

23.04.2022. 21:17
0
IZVOR: srpskainfo.com

Pobjedom u posljednjem kolu protiv direktnog rivala Radnika u Bijeljini 20:18 rukometašice Rogatice su osvojile šampionsku titulu u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske i od naredne jeseni igraće u eliti BiH.

Trijumf Rogatičanki je više nego zaslužen, jer su sve vrijeme bile u vođstvu imale su po tri gola razlike. Domaće su u nekoliko navrata stizale do izjednačenja, ali su na kraju pokleknule.

Najzaslužnija za pobjedu je golman Olivera Paprica sa 20 odbrana, dok je sa sedam golova najefikasnija bila Tatjana Delić, kod Radnika prvo ime bila je Milica Bogdanović sa sedam pogodaka.

Šampionski pehar kapitenu Tatjani Delić uručio je Obrenko Miljković, predsjednik komisije za Omladinsku ligu Srpske, a medalje gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Traže veće plate za prosvjetare, kulturnjake i radnike u pravosuđu Traže veće plate za prosvjetare, kulturnjake i radnike u pravosuđu
Fond zdravstvenog osiguranja Srpske traži kredit od 100 miliona KM Fond zdravstvenog osiguranja Srpske traži kredit od 100 miliona KM
Srpska za godinu dana "izgubila" više manjih opština Srpska za godinu dana "izgubila" više manjih opština
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    22h 34m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    20h 9m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    6h 8m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    4h 35m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    6h 27m
    0