Rukovodstvo PDP-a organizuje druženje sa Paljanima

01.07.2021. 11:24
0
IZVOR: Katera

Predsjednik Partije demokratske partije (PDP) Branislav Borenović u društvu zamjenika i potpredsjednika ove partije održaće razgovor sa građanima Pala u subotu, 3. jula 2021. godine u 20.00 časova na paljanskoj promenadi kod fontane.

Najavljenom druženju predstavnika PDP sa građanima Pala, pored Borenovića, prisustvovaće potpredsjednici PDP Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i Jelena Trivić, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kao i zamjenik predsjednika PDP Nenad Vuković i predsjednik Aktiva žena PDP Marina Blagojević.

Slika

Oni će se u večernjem terminu družiti sa Paljanima, razgovarati o različitim društvenim i aktuelnim temama, problemima i drugim pitanjima.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 6m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 39m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 31m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 39m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 36m
    0