Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu od 15. do 17. avgusta

11.08.2022. 12:23
0
IZVOR: katera.news

U okviru kulturno-zabavne manifestacije „Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu“ od 15. do 17. avgusta na Trgu Republike Srbije održaće se Sajam knjiga.

U toku Sajma izlagači će biti izdavači i knjižari iz Republike Srpske, kao i biblioteke koje se bave izdavačkom djelatnošću.

- Manifestacija, pod pokroviteljstvom Opštine Istočno Novo Sarajevo,  zamišljena je tako da stvori što više kulturno-zabavnog sadržaja za naše sugrađane, ali i posjetioce iz drugih opština i gradova.  U okviru sajama planirani su književni susreti i promocije - saopštili su iz Matične biblioteke Istočno Novo Sarajevo.

Sajam knjiga počinje 15. avgusta u 18.00 časova kada će se održati i književni susret Vlada Arsića i Nenada Milkića.

Drugog dana Sajma, 16. avgusta biće održana promocija knjige „U džepovima medijske stvarnosti“ Vuka Vučetića i Borislava Vukojevića, s početkom u 19.00 časova.

Promocija knjige Nedeljka Žugića „Viđenje unaprijed – priroda i društvo” biće održana 17. avgusta, ujedno posljednjeg dana Sajma, sa početkom u 19.00 časova, a o knjizi će govoriti autor, ali i mr Dušan Zurovac.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura
Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo Dom zdravlja prelazi na trezorsko poslovanje opštine Istočno Novo Sarajevo
Danas humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru u Istočnom Novom Sarajevu Danas humanitarni bazar za našu sugrađanku Veru u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    18h 25m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    21h 49m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    17h 18m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    8h 55m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    8h 36m
    0