Сајам књига у Источном Новом Сарајеву од 15. до 17. августа

11.08.2022. 12:23
0
ИЗВОР: katera.news

У оквиру културно-забавне манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву“ од 15. до 17. августа на Тргу Републике Србије одржаће се Сајам књига.

У току Сајма излагачи ће бити издавачи и књижари из Републике Српске, као и библиотеке које се баве издавачком дјелатношћу.

- Манифестација, под покровитељством Општине Источно Ново Сарајево,  замишљена је тако да створи што више културно-забавног садржаја за наше суграђане, али и посјетиоце из других општина и градова.  У оквиру сајама планирани су књижевни сусрети и промоције - саопштили су из Матичне библиотеке Источно Ново Сарајево.

Сајам књига почиње 15. августа у 18.00 часова када ће се одржати и књижевни сусрет Влада Арсића и Ненада Милкића.

Другог дана Сајма, 16. августа биће одржана промоција књиге „У џеповима медијске стварности“ Вука Вучетића и Борислава Вукојевића, с почетком у 19.00 часова.

Промоција књиге Недељка Жугића „Виђење унапријед – природа и друштво” биће одржана 17. августа, уједно посљедњег дана Сајма, са почетком у 19.00 часова, а о књизи ће говорити аутор, али и мр Душан Зуровац.

Коментари 0
Повезане вијести
Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    3h 4m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    10h 10m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 37m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 19m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    10h 29m
    0