Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu od 16. do 18. avgusta

10.08.2021. 18:33
0
IZVOR: SRNA

Na Sajmu knjiga u Istočnom Novom Sarajevu od 16. do 18. avgusta Zavod za udžbenike i nastavna sredstva pripremio je popuste i do 70 odsto na njihova izdanja beletristke, stručne knjige i izdanja za djecu.

Biće ovo izvrsna prilika za susrete posjetilaca i izlagača Sajma, a pružiće se i prilika prisustva brojnim promocijama knjiga, koje će biti organizovane u večernjim terminima – saopšteno je iz Zavoda.

U organizaciji Zavoda je za 18. avgust u 17.30 časova na Trgu Republike Srbije planirano predstavljanje knjige Miloša Kovačevića “Srbistički ogledi”, o kojoj bi, osim autora, govorila Milanka Babić, a sa ovim profesorima u okviru svojevrsne javne tribine biće riječi i o položaju srpskog jezika danas.

Sajam knjiga će biti održan na novoizgrađenom Trgu Republike Srbije u okviru manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu”, pod pokroviteljstvom opštine Istočno Novo Sarajevo i imaće mnoštvo kulturno-zabavnog sadržaja za sugrađane, ali i posjetioce iz drugih opština i gradova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Desetogodišnja Ena Vuković iz Han Pijeska promovisala zbirku pjesama na štandu Srpske Desetogodišnja Ena Vuković iz Han Pijeska promovisala zbirku pjesama na štandu Srpske
Otvoren sajam zdrave hrane, domaćih proizvoda i rukotvorina u Istočnom Novom Sarajevu Otvoren sajam zdrave hrane, domaćih proizvoda i rukotvorina u Istočnom Novom Sarajevu
Predstavljen roman "Poslije zabave" autora Steve Grabovca Predstavljen roman "Poslije zabave" autora Steve Grabovca
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    10h 12m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    10h 56m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    15h 1m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    15h 5m
    2
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    4h 36m
    0