Сајам књига у Источном Новом Сарајеву од 16. до 18. августа

10.08.2021. 18:33
0
ИЗВОР: СРНА

На Сајму књига у Источном Новом Сарајеву од 16. до 18. августа Завод за уџбенике и наставна средства припремио је попусте и до 70 одсто на њихова издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Биће ово изврсна прилика за сусрете посјетилаца и излагача Сајма, а пружиће се и прилика присуства бројним промоцијама књига, које ће бити организоване у вечерњим терминима – саопштено је из Завода.

У организацији Завода је за 18. август у 17.30 часова на Тргу Републике Србије планирано представљање књиге Милоша Ковачевића “Србистички огледи”, о којој би, осим аутора, говорила Миланка Бабић, а са овим професорима у оквиру својеврсне јавне трибине биће ријечи и о положају српског језика данас.

Сајам књига ће бити одржан на новоизграђеном Тргу Републике Србије у оквиру манифестације “Љето у Источном Новом Сарајеву”, под покровитељством општине Источно Ново Сарајево и имаће мноштво културно-забавног садржаја за суграђане, али и посјетиоце из других општина и градова.

Коментари 0
Повезане вијести
Десетогодишња Ена Вуковић из Хан Пијеска промовисала збирку пјесама на штанду Српске Десетогодишња Ена Вуковић из Хан Пијеска промовисала збирку пјесама на штанду Српске
Отворен сајам здраве хране, домаћих производа и рукотворина у Источном Новом Сарајеву Отворен сајам здраве хране, домаћих производа и рукотворина у Источном Новом Сарајеву
Представљен роман "Послије забаве" аутора Стеве Грабовца Представљен роман "Послије забаве" аутора Стеве Грабовца
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    11h 36m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    13h 55m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    14h 22m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    17h 2m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    9h 43m
    0