Sari Ćirković zlatna medalja za doprinos u oblasti sporta

21.05.2024. 18:18
0
IZVOR: srna.rs

Protojereju-stavroforu Vidoju Lukiću danas je na svečanoj akademiji u Zvorniku uručeno najviše gradsko priznanje Povelja, povodom 21. maja - Dana grada.

Član Bokserskog kluba "Obilić TRB", svjetski i evropski prvak u boksu Sara Ćirković nagrađena zlatnom medaljom "Stanko Nikolić" za doprinos u oblasti sporta.

Srebrna medalja dodijeljena je Branki Vasiljević za izraženu humanost, a bronzanu medalju dobili su Koviljka Gotovac za doprinos u oblasti zdravstva i Predrag Arsić za doprinos unapređenja kvaliteta rada u obrazovanju.

Zahvalnicu grada za humano djelo dobili su dobrovoljni davaoci krvi - Milena Ostojić koja je krv dala 70 puta, Željko Tanić 60 puta, Miladin Mijić 57 i Milan Jovanović 53 puta.

Slavica Mandić dobila je zahvalnicu grada za doprinos u razvoju atletskog sporta u Zvorniku.

Protojerej Lukić rekao je da je najveće i najljepše priznanje zajednice u kojoj se živi i radi, ističući da nagrada od najviše institucije lokalne zajednice Skupštine grada obavezuje da bude još istrajniji u obavljanju svakodnevnih poslova.

- Ponosan sam na ovo veliko priznanje i zahvalnost i onima koji su me predložili i onima koji su usvojili prijedlog - rekao je Lukić.

Ćirkovićeva je istakla da je ponosna što je dobitnik priznanja grada, izražavajući zahvalnost gradonačelniku i gradu za podršku u razvoju sporta.

Prije početka akademije, gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović i Miloš Tomić, predstavnici organizacija iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, Policijske uprave, poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske i odbornici Skupštine grada Zvornika položili su vijence i cvijeće na spomenik za 1.080 poginulih boraca u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sara Ćirković odbranila titulu šampiona Evrope Sara Ćirković odbranila titulu šampiona Evrope
Sara Ćirković u finalu Evropskog prvenstva Sara Ćirković u finalu Evropskog prvenstva
Sara Ćirković u polufinalu Evropskog prvenstva Sara Ćirković u polufinalu Evropskog prvenstva
Najčitanije
  • Sa tržišta BiH se povlači argeta pašteta čiji je rok 10. septembar 2027. godine
    17h 51m
    0
  • Roditelj gađao flašom direktora škole zato što nije mogao da doveze dijete do same škole!?
    19h 28m
    0
  • Bora Stanković - "Slikar" prolaznosti života i ljudske tragike
    18h 22m
    0
  • SIPA uhapsila pet osoba
    22h 44m
    0
  • Krađa građevinskog materijala u Istočnoj Ilidži
    20h 49m
    0