Сари Ћирковић златна медаља за допринос у области спорта

21.05.2024. 18:18
0
ИЗВОР: srna.rs

Протојереју-ставрофору Видоју Лукићу данас је на свечаној академији у Зворнику уручено највише градско признање Повеља, поводом 21. маја - Дана града.

Члан Боксерског клуба "Обилић ТРБ", свјетски и европски првак у боксу Сара Ћирковић награђена златном медаљом "Станко Николић" за допринос у области спорта.

Сребрна медаља додијељена је Бранки Васиљевић за изражену хуманост, а бронзану медаљу добили су Ковиљка Готовац за допринос у области здравства и Предраг Арсић за допринос унапређења квалитета рада у образовању.

Захвалницу града за хумано дјело добили су добровољни даваоци крви - Милена Остојић која је крв дала 70 пута, Жељко Танић 60 пута, Миладин Мијић 57 и Милан Јовановић 53 пута.

Славица Мандић добила је захвалницу града за допринос у развоју атлетског спорта у Зворнику.

Протојереј Лукић рекао је да је највеће и најљепше признање заједнице у којој се живи и ради, истичући да награда од највише институције локалне заједнице Скупштине града обавезује да буде још истрајнији у обављању свакодневних послова.

- Поносан сам на ово велико признање и захвалност и онима који су ме предложили и онима који су усвојили приједлог - рекао је Лукић.

Ћирковићева је истакла да је поносна што је добитник признања града, изражавајући захвалност градоначелнику и граду за подршку у развоју спорта.

Прије почетка академије, градоначелник и замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић и Милош Томић, представници организација из Одбрамбено-отаџбинског рата, Полицијске управе, посланици у Народној скупштини Републике Српске и одборници Скупштине града Зворника положили су вијенце и цвијеће на споменик за 1.080 погинулих бораца у Одбрамбено-отаџбинском рату.

Коментари 0
Повезане вијести
Сара Ћирковић одбранила титулу шампиона Европе Сара Ћирковић одбранила титулу шампиона Европе
Сара Ћирковић у финалу Европског првенства Сара Ћирковић у финалу Европског првенства
Сара Ћирковић у полуфиналу Европског првенства Сара Ћирковић у полуфиналу Европског првенства
Најчитаније
  • Земни остаци Јована Дучића сахрањени у Требињу
    22h 0m
    8
  • Родитељ гађао флашом директора школе зато што није могао да довезе дијете до саме школе!?
    17h 18m
    0
  • Са тржишта БиХ се повлачи аргета паштета чији је рок 10. септембар 2027. године
    15h 41m
    0
  • Бора Станковић - "Сликар" пролазности живота и људске трагике
    16h 12m
    0
  • СИПА ухапсила пет особа
    20h 34m
    0