Сари Ћирковић златна медаља за допринос у области спорта

21.05.2024. 18:18
0
ИЗВОР: srna.rs

Протојереју-ставрофору Видоју Лукићу данас је на свечаној академији у Зворнику уручено највише градско признање Повеља, поводом 21. маја - Дана града.

Члан Боксерског клуба "Обилић ТРБ", свјетски и европски првак у боксу Сара Ћирковић награђена златном медаљом "Станко Николић" за допринос у области спорта.

Сребрна медаља додијељена је Бранки Васиљевић за изражену хуманост, а бронзану медаљу добили су Ковиљка Готовац за допринос у области здравства и Предраг Арсић за допринос унапређења квалитета рада у образовању.

Захвалницу града за хумано дјело добили су добровољни даваоци крви - Милена Остојић која је крв дала 70 пута, Жељко Танић 60 пута, Миладин Мијић 57 и Милан Јовановић 53 пута.

Славица Мандић добила је захвалницу града за допринос у развоју атлетског спорта у Зворнику.

Протојереј Лукић рекао је да је највеће и најљепше признање заједнице у којој се живи и ради, истичући да награда од највише институције локалне заједнице Скупштине града обавезује да буде још истрајнији у обављању свакодневних послова.

- Поносан сам на ово велико признање и захвалност и онима који су ме предложили и онима који су усвојили приједлог - рекао је Лукић.

Ћирковићева је истакла да је поносна што је добитник признања града, изражавајући захвалност градоначелнику и граду за подршку у развоју спорта.

Прије почетка академије, градоначелник и замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић и Милош Томић, представници организација из Одбрамбено-отаџбинског рата, Полицијске управе, посланици у Народној скупштини Републике Српске и одборници Скупштине града Зворника положили су вијенце и цвијеће на споменик за 1.080 погинулих бораца у Одбрамбено-отаџбинском рату.

Коментари 0
Повезане вијести
Сара Ћирковић по благослов на Острог, па по злато у Париз Сара Ћирковић по благослов на Острог, па по злато у Париз
Ћирковић: Циљ - олимпијска медаља у Паризу Ћирковић: Циљ - олимпијска медаља у Паризу
Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
Најчитаније
 • ''Вукови" са Пала купили аутомобил Драги Рупару
  20h 19m
  4
 • Традиционално дружење Илиџанаца (ФОТО)
  20h 9m
  2
 • Ватрогасци из Источног Сарајева потресном поруком опростили се од младог колеге
  51m
  0
 • Хеликоптер активан на терену, избачено 25 тона воде, отежани услови за гашање ватре
  20h 24m
  0
 • Напици који ће освјежити љето
  1h 12m
  0