Šarović: Mladi mogu mijenjati društvo na bolje

01.09.2019. 14:01
0
IZVOR: SDS

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović prisustovao je drugom modulu četvrte generacije Političke akademije Srpske demokratske stranke koji je ovaj vikend održan u Banja Luci, u prostorijama Narodne skupštine Republike Srpske.

-Mladi ljudi mogu mijenjati društvo na bolje i Srpska demokratska stranka ima ambiciju da zajedno sa mladim snagama bude nosilac promjena i izgradnje odgovorne budućnosti u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini – istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović u obraćanju mladim polaznicima četvrte generacije Političke akademije SDS.

Šarović je kazao da ima vjeru da Republika Srpska i Bosna i Hercegovina mogu biti bolje mjesto za život.

-Vi ste dio istorijske stranke i naša je obaveza da vam pomognemo da postanete lideri ne samo u SDS-u već i lideri za budućnost Republike Srpske – rekao je šarović, obraćajući se polaznicima Političke akademije SDS.

Tokom trodnevne edukacije polaznici Političke akademije SDS imali su priliku da slušaju izlaganja narodnih poslanika Miladina Stanića, Davora Šešića i Ivanke Marković o radu Narodne skupštine Republike Srpske. Takođe, tema koja je bila u fokusu rada bilo je i političko komuniciranje i vještine javnog nastupa.

Ovo je četvrta generacije Političke akademije SDS koja broji 49 polaznika. U prethodne tri generacije Političku akademiju SDS završilo je više od 200 polaznika.

 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u
Pronađeno rješenje za plate radnika SDS-a Pronađeno rješenje za plate radnika SDS-a
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    18h 32m
    0
  • Krađa u Palama
    16h 50m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    13h 17m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    16h 5m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    9h 26m
    0