Шаровић: Млади могу мијењати друштво на боље

01.09.2019. 14:01
0
ИЗВОР: СДС

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић присустовао је другом модулу четврте генерације Политичке академије Српске демократске странке који је овај викенд одржан у Бања Луци, у просторијама Народне скупштине Републике Српске.

-Млади људи могу мијењати друштво на боље и Српска демократска странка има амбицију да заједно са младим снагама буде носилац промјена и изградње одговорне будућности у Републици Српској и Босни и Херцеговини – истакао је предсједник СДС Мирко Шаровић у обраћању младим полазницима четврте генерације Политичке академије СДС.

Шаровић је казао да има вјеру да Република Српска и Босна и Херцеговина могу бити боље мјесто за живот.

-Ви сте дио историјске странке и наша је обавеза да вам помогнемо да постанете лидери не само у СДС-у већ и лидери за будућност Републике Српске – рекао је шаровић, обраћајући се полазницима Политичке академије СДС.

Током тродневне едукације полазници Политичке академије СДС имали су прилику да слушају излагања народних посланика Миладина Станића, Давора Шешића и Иванке Марковић о раду Народне скупштине Републике Српске. Такође, тема која је била у фокусу рада било је и политичко комуницирање и вјештине јавног наступа.

Ово је четврта генерације Политичке академије СДС која броји 49 полазника. У претходне три генерације Политичку академију СДС завршило је више од 200 полазника.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    5h 9m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    14h 1m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    7h 52m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    11h 37m
    0
  • Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
    9h 38m
    0