Шаровић: Млади могу мијењати друштво на боље

01.09.2019. 14:01
0
ИЗВОР: СДС

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић присустовао је другом модулу четврте генерације Политичке академије Српске демократске странке који је овај викенд одржан у Бања Луци, у просторијама Народне скупштине Републике Српске.

-Млади људи могу мијењати друштво на боље и Српска демократска странка има амбицију да заједно са младим снагама буде носилац промјена и изградње одговорне будућности у Републици Српској и Босни и Херцеговини – истакао је предсједник СДС Мирко Шаровић у обраћању младим полазницима четврте генерације Политичке академије СДС.

Шаровић је казао да има вјеру да Република Српска и Босна и Херцеговина могу бити боље мјесто за живот.

-Ви сте дио историјске странке и наша је обавеза да вам помогнемо да постанете лидери не само у СДС-у већ и лидери за будућност Републике Српске – рекао је шаровић, обраћајући се полазницима Политичке академије СДС.

Током тродневне едукације полазници Политичке академије СДС имали су прилику да слушају излагања народних посланика Миладина Станића, Давора Шешића и Иванке Марковић о раду Народне скупштине Републике Српске. Такође, тема која је била у фокусу рада било је и политичко комуницирање и вјештине јавног наступа.

Ово је четврта генерације Политичке академије СДС која броји 49 полазника. У претходне три генерације Политичку академију СДС завршило је више од 200 полазника.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Функционери у Српској моћи ће да имају још више функција Функционери у Српској моћи ће да имају још више функција
Божовић нови предсједник Општинског одбора Српске демократске странке Источна Илиџа (ФОТО) Божовић нови предсједник Општинског одбора Српске демократске странке Источна Илиџа (ФОТО)
СДС Фоча: Утврдити одговорност за лоше пословање ПВиК „Изворa“ СДС Фоча: Утврдити одговорност за лоше пословање ПВиК „Изворa“
Најчитаније
 • Полиција објавила детаље несреће у којој је погинуо отац шесторо дјеце (ВИДЕО)
  13h 58m
  0
 • Алекса Вукадин ученик генерације Средњошколског центра „Пале“
  16h 17m
  5
 • Утопила се два тинејџера
  4h 29m
  0
 • Прекид електричне енергије у Палама
  17h 16m
  0
 • Прича о једној Дуњи (ФОТО)
  10h 55m
  0