Šarović: Veselin Vujović će ostvariti pobjedu u Bileći

22.08.2020. 16:28
1
IZVOR: Katera

Šanse za pobjedu SDS-a i našeg načelničkog kandidata Veselina Vujovića u Bileći su realne i mislim da imamo priliku da konačno poslije toliko godina u Bileći dobijemo normalnu vlast koju građani zaslužuju, istakao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

- Uvjeren sam da smo izabrali pravu ličnost i da je Veselin Vujović čovjek koji će predvoditi SDS ka velikoj pobjedi. Veselina poznajem nekoliko godina i želio sam da i lično podržim njegovu kandidaturu i zato sam danas u Bileći“ – kazao je Šarović.

On je naglasio da očekuje da podršku Vujoviću daju ne samo opozicione stranke u Bileći već i oni koji ne pripadaju niti jednoj političkoj opciji.

- Veselin Vujović je osoba koja je znala da stane u odbranu Republike Srpske kada je to bilo potrebno i siguran sam da će znati da vodi ovaj grad. Moju bezrezervnu podršku Veselin ima i donijeće pobjedu Bileći u novembru – naglasio je Šarović.

Veselin Vujović je na predstavljanju kandidature kazao da će biti kandidat slobodomislećih građana Bileće.

- Kada postanem načelnik opštine Bileća, napraviću tim koji će raditi za opšte dobro ovog grada. U životu sam uvijek bio borac za opšte dobro i nadam se da će građani Bileće to prepozanti i ukazati mi povjerenje – kazao je Veselin Vujović, kandidat SDS-a za načelnika Bileće.

Narodni poslanik SDS-a Nebojša Vukanović kazao je da je Vujović u svakom vremenu dokazao da je častan i pošten čovjek i time pokazao da je u stanju oduprijeti se propadanju koje aktuelna vlast provodi poslednjih osam godina u Bileći.

- Posljednjih osam godina u Bileći je najcrnji period njene istorije. Bileća nikad nije bila na koljenima kao posljednjih osam godina. Ključna stvar je spasiti Bileću iz ruka braće Vuković, Ljuba i Radovana koji iza kulisa rukovode Bilećom posljenjih 40 godina – kazao je Vukanović.

- Radovan Vuković je bio sekretar SKOJ-a u Bileći prije nego sam se ja i rodio, a evo napunio sam već 40 godina života – simbolično je pojasnio Vukanović.

Veselin Vujović trenutno obavlja funkciju predsjednika Boračke organizacije RS u Bileći. Predstavljanju kandidata SDS-a pored Šarovića prisustovali su i kandidati za odbornike SDS-a te mnogobrojni simaptizeri i članoviove stranke.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Zlatko Filej 23.08.2020. 16:51
    Bilećankama i Bilećanima želim da izaberu kandidata kome je budućnost Bileće preča od njene prošlosti!
Povezane vijesti
Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
Miličević: Sastanak je samo traženje alibija jer izlazite na izbore koje je raspisao CIK Miličević: Sastanak je samo traženje alibija jer izlazite na izbore koje je raspisao CIK
U četvrtak iz Bileće put Ostroga kreće 350 poklonika U četvrtak iz Bileće put Ostroga kreće 350 poklonika
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    9h 40m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    19h 58m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    20h 4m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    20h 2m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    18h 53m
    0