Шаровић: Веселин Вујовић ће остварити побједу у Билећи

22.08.2020. 16:28
1
ИЗВОР: Катера

Шансе за побједу СДС-а и нашег начелничког кандидата Веселина Вујовића у Билећи су реалне и мислим да имамо прилику да коначно послије толико година у Билећи добијемо нормалну власт коју грађани заслужују, истакао је предсједник СДС-а Мирко Шаровић.

- Увјерен сам да смо изабрали праву личност и да је Веселин Вујовић човјек који ће предводити СДС ка великој побједи. Веселина познајем неколико година и желио сам да и лично подржим његову кандидатуру и зато сам данас у Билећи“ – казао је Шаровић.

Он је нагласио да очекује да подршку Вујовићу дају не само опозиционе странке у Билећи већ и они који не припадају нити једној политичкој опцији.

- Веселин Вујовић је особа која је знала да стане у одбрану Републике Српске када је то било потребно и сигуран сам да ће знати да води овај град. Моју безрезервну подршку Веселин има и донијеће побједу Билећи у новембру – нагласио је Шаровић.

Веселин Вујовић је на представљању кандидатуре казао да ће бити кандидат слободомислећих грађана Билеће.

- Када постанем начелник општине Билећа, направићу тим који ће радити за опште добро овог града. У животу сам увијек био борац за опште добро и надам се да ће грађани Билеће то препозанти и указати ми повјерење – казао је Веселин Вујовић, кандидат СДС-а за начелника Билеће.

Народни посланик СДС-а Небојша Вукановић казао је да је Вујовић у сваком времену доказао да је частан и поштен човјек и тиме показао да је у стању одупријети се пропадању које актуелна власт проводи последњих осам година у Билећи.

- Посљедњих осам година у Билећи је најцрњи период њене историје. Билећа никад није била на кољенима као посљедњих осам година. Кључна ствар је спасити Билећу из рука браће Вуковић, Љуба и Радована који иза кулиса руководе Билећом посљењих 40 година – казао је Вукановић.

- Радован Вуковић је био секретар СКОЈ-а у Билећи прије него сам се ја и родио, а ево напунио сам већ 40 година живота – симболично је појаснио Вукановић.

Веселин Вујовић тренутно обавља функцију предсједника Борачке организације РС у Билећи. Представљању кандидата СДС-а поред Шаровића присустовали су и кандидати за одборнике СДС-а те многобројни симаптизери и члановиове странке.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Zlatko Filej 23.08.2020. 16:51
    Bilećankama i Bilećanima želim da izaberu kandidata kome je budućnost Bileće preča od njene prošlosti!
Повезане вијести
У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    13h 10m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    12h 26m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    9h 42m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    8h 4m
    0
  • Данас Марковдан
    16h 52m
    0