Šarović: Više podrške nerazvijenim opština

13.09.2022. 21:38
0
IZVOR: katera.news

Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, rekao je da je da je program Srpske demokratske stranke koncipirao prijedloge koji su usmjereni na nerazvijene i izrazito nerazvijene opštine.

- Mi smatramo da one trebaju da dobiju više para iz budžeta, kako bi mogle da zadovolje svoje potrebe. Kada budemo u prilici da realizujemo taj program, sigurno će biti bolje opštinama poput Rogatice i svi onim koje spadaju u ove kategorije - izjavio je Šarović.

Šarović je poručio da sve opštine, koje se nalaze u slivu Drine trebaju imati veće benefite od energetskog sektora nego što su to imale do sada, kao i da svoj razvoj treba da grade na povezivanju sa Srbijom. 

- Rogatici je od infrastrukturnih projekata potrebna izgradnja obilaznice i to će dobiti. Takođe, ovaj grad je u projektu izgradnje autoputa Istočno Sarajevo – Beograd, tako da će sigurno imati značajne benefite od nove strukture vlasti koja će se formirati nakon ovih izbora – zaključio je on.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić
Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    20h 5m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    21h 38m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    18h 4m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    20h 17m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    10h 46m
    3