Шаровић: Више подршке неразвијеним општина

13.09.2022. 21:38
0
ИЗВОР: katera.news

Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, рекао је да је да је програм Српске демократске странке конципирао приједлоге који су усмјерени на неразвијене и изразито неразвијене општине.

- Ми сматрамо да оне требају да добију више пара из буџета, како би могле да задовоље своје потребе. Када будемо у прилици да реализујемо тај програм, сигурно ће бити боље општинама попут Рогатице и сви оним које спадају у ове категорије - изјавио је Шаровић.

Шаровић је поручио да све општине, које се налазе у сливу Дрине требају имати веће бенефите од енергетског сектора него што су то имале до сада, као и да свој развој треба да граде на повезивању са Србијом. 

- Рогатици је од инфраструктурних пројеката потребна изградња обилазнице и то ће добити. Такође, овај град је у пројекту изградње аутопута Источно Сарајево – Београд, тако да ће сигурно имати значајне бенефите од нове структуре власти која ће се формирати након ових избора – закључио је он.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Прекид електричне енергије у Источном Новом Сарајеву, Рогатици и Фочи Прекид електричне енергије у Источном Новом Сарајеву, Рогатици и Фочи
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    18h 29m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    17h 24m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    12h 12m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    13h 18m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    21h 46m
    0