Sedmočlanoj porodici sa Tjentišta isključena struja zbog 185 KM duga (VIDEO)

15.02.2022. 10:20
4
IZVOR: Katera

Sedmočlana porodica Badnjar sa Tjentišta, opština Foča, usred hladne zime ostala je bez električne energije, koja im je isključena zbog duga od 185 KM.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović na svom blogu je napisao da ova sedmočlana porodica Njegoša Badnjara živi od njegovog minimalca u Nacionalnom parku "Sutjeska".

- Od svoje plate hrani brojnu porodicu, koja bi ove godine trebalo da bude još brojnija, jer Njegoš i njegova supruga čekaju bebu, odnosno šesto dijete - naveo Vukanović.

On je napisao da, umjesto da država pomaže višečlane porodice, kako bi ova djeca imala normalno i bezbrižno djetinjstvo, "milioneri od narodnih para isključuju struju porodici zbog malog duga, usred zime, što je nehumano".

- Porodica Badnjar će ponovo imati svjetlo u domu, jer ću sa svojim saborcima pomoći da se riješi ovaj problem. Ali to ne rješava situaciju jer se majka bori i uzgaja pet krava kako bi prehranila djecu, a država bi, da je sreće, trebalo da joj pronađe neki pristojan posao ili da joj nacionalnu penziju - napisao je Vukanović na svom blogu dodavši da takve majke tu penziju zaslužuju.

Slika

Vukanović je objavio i broj žiro računa ove porodice, te svi koji su u mogućnosti da im pomognu to mogu uraditi na sljedeći broj žiro računa: 5558000013114988

 

Video: Nebojša Vukanović

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Bože sačuvaj 17.02.2022. 23:32
    Mislim da je još jednom bio apel za pomoć ovoj porodici kada ih je bilo troje djece. Žao mi je ove djece ali oni su žrtve svojih roditelja. Pitam se samo kad već nisu u stanju ni sebe da izdržavaju zašto prave sirotinju i rađaju toliko djece? Nekada su stari domaćini od poljoprivrede i stočarstva prehranjivali po 10-oro djece
  • Generic placeholder image
    Vuko 15.02.2022. 19:18
    Vukanovicu plati im ti struju,ili jos bolje Milan Radovic jedno 10godina unaprijed. Ionako je ,,poznati,,ekonomista zna on da sto se potrosi treba i da se plati.
  • Generic placeholder image
    Posmatrač 15.02.2022. 18:06
    Slika i prilika današnje RS tj. njenog odrođenog rukovodstva.
  • Generic placeholder image
    voxpopuli 15.02.2022. 13:21
    Aco plati im struju za godinu dana budi gospodin čovjek,da te ne prozivaju pred izbore.
Povezane vijesti
Knežević: Stajčić na javnu tribinu došao „da aplaudira Eleku“ Knežević: Stajčić na javnu tribinu došao „da aplaudira Eleku“
Elek: Na javnu tribinu Liste „Za pravdu i red“ došao sam sa saradnicima i prijateljima Elek: Na javnu tribinu Liste „Za pravdu i red“ došao sam sa saradnicima i prijateljima
Počeo tradicionalni Auto-reli "Sutjeska" (FOTO) Počeo tradicionalni Auto-reli "Sutjeska" (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    12h 44m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    10h 46m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    9h 39m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    9h 44m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    8h 47m
    1