Седмочланој породици са Тјентишта искључена струја због 185 КМ дуга (ВИДЕО)

15.02.2022. 10:20
4
ИЗВОР: Катера

Седмочлана породица Бадњар са Тјентишта, општина Фоча, усред хладне зиме остала је без електричне енергије, која им је искључена због дуга од 185 КМ.

Народни посланик Небојша Вукановић на свом блогу је написао да ова седмочлана породица Његоша Бадњара живи од његовог минималца у Националном парку "Сутјеска".

- Од своје плате храни бројну породицу, која би ове године требало да буде још бројнија, јер Његош и његова супруга чекају бебу, односно шесто дијете - навео Вукановић.

Он је написао да, умјесто да држава помаже вишечлане породице, како би ова дјеца имала нормално и безбрижно дјетињство, "милионери од народних пара искључују струју породици због малог дуга, усред зиме, што је нехумано".

- Породица Бадњар ће поново имати свјетло у дому, јер ћу са својим саборцима помоћи да се ријеши овај проблем. Али то не рјешава ситуацију јер се мајка бори и узгаја пет крава како би прехранила дјецу, а држава би, да је среће, требало да јој пронађе неки пристојан посао или да јој националну пензију - написао је Вукановић на свом блогу додавши да такве мајке ту пензију заслужују.

Слика

Вукановић је објавио и број жиро рачуна ове породице, те сви који су у могућности да им помогну то могу урадити на сљедећи број жиро рачуна: 5558000013114988

 

Видео: Небојша Вукановић

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Bože sačuvaj 17.02.2022. 23:32
    Mislim da je još jednom bio apel za pomoć ovoj porodici kada ih je bilo troje djece. Žao mi je ove djece ali oni su žrtve svojih roditelja. Pitam se samo kad već nisu u stanju ni sebe da izdržavaju zašto prave sirotinju i rađaju toliko djece? Nekada su stari domaćini od poljoprivrede i stočarstva prehranjivali po 10-oro djece
  • Generic placeholder image
    Vuko 15.02.2022. 19:18
    Vukanovicu plati im ti struju,ili jos bolje Milan Radovic jedno 10godina unaprijed. Ionako je ,,poznati,,ekonomista zna on da sto se potrosi treba i da se plati.
  • Generic placeholder image
    Posmatrač 15.02.2022. 18:06
    Slika i prilika današnje RS tj. njenog odrođenog rukovodstva.
  • Generic placeholder image
    voxpopuli 15.02.2022. 13:21
    Aco plati im struju za godinu dana budi gospodin čovjek,da te ne prozivaju pred izbore.
Повезане вијести
Кнежевић: Стајчић на јавну трибину дошао „да аплаудира Елеку“ Кнежевић: Стајчић на јавну трибину дошао „да аплаудира Елеку“
Елек: На јавну трибину Листе „За правду и ред“ дошао сам са сарадницима и пријатељима Елек: На јавну трибину Листе „За правду и ред“ дошао сам са сарадницима и пријатељима
Почео традиционални Ауто-рели "Сутјеска" (ФОТО) Почео традиционални Ауто-рели "Сутјеска" (ФОТО)
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    23h 35m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    13h 55m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    3h 8m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    3h 2m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    17h 59m
    0