Šehovac: Tužilaštvo može dati informaciju o slučaju prijetnji Jugoviću

13.10.2019. 15:26
1
IZVOR: Srna

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je Srni da Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu može dati informaciju u kojoj fazi je istraga o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao načelnik opštine Pale Boško Jugović.

- Mi smo 11. aprila dostavili izvještaj Tužilaštvu i sada je to kod postupajućeg tužioca, koji će sigurno donijeti adekvatnu odluku u vezi sa tim predmetom. Mislim da Tužilaštvo može dati neki svoj stav po tom pitanju, a mi smo završili svoj dio posla - rekao je Šehovac.

On nije mogao da kaže koji je tužilac zadužen za ovaj predmet, niti je mogao da otkrije identitet počinilaca.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da je zatražio od Policijske uprave Istočno Sarajevo da javnosti predoči sva zvanična saznanja o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao i saopšti u kojoj je fazi njihovo rasvjetljavanje.

- Od Policijske uprave insistiram da se otkrije počinilac i da kažu kod kog postupajućeg tužioca se nalazi predmet. Lica koja su to počinila su identifikovana, a ja tražim i da se otkrije njihov identitet - rekao je Jugović na konferenciji za novinare.

On ističe da će, bez obzira da li će biti osnova da se pokrene krivična prijava, pokrenuti privatnu tužbu protiv tih lica, jer postoji osnovana sumnja da su se neka od njih nalazila na listi SDS-a za odbornike.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Sova 13.10.2019. 16:41
    Samo puna imena i prezimena napisati,da se spere ljaga sa onih što ste ih privodili za taj slučaj a veze nemaju sa tim
Povezane vijesti
Pritvoren maloljetnik koji je nacrtao plan napada na školu u Trebinju Pritvoren maloljetnik koji je nacrtao plan napada na školu u Trebinju
Situacija u trebinjskim školama bezbjedna, uhapšen maloljetnik Situacija u trebinjskim školama bezbjedna, uhapšen maloljetnik
Drama u Trebinju, maloljetnik prijetio pokoljem u srednjoj školi Drama u Trebinju, maloljetnik prijetio pokoljem u srednjoj školi
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    22h 56m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    23h 0m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    19h 53m
    1
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    13h 44m
    1
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    21h 50m
    0