Service Plus donirao vrijednu opremu džiu džicu klubu Slavija

14.10.2019. 18:50
0
IZVOR: Katera

Džiu Džicu klub Slavija važi za jedan od najbolje organizovanih sportskih kolektiva borilačkih sportova, kako u gradu Istočno Sarajevo, tako i u Republici Srpskoj i okruženju.

U 2018. godini članovi kluba su osvojili blizu 200 medalja na takmičenjima na kojima su učestvovali, te su proglašeni za najuspješniji kolektiv Opštine Istočno Novo Sarajevo, te najbolji klub džiu džicu Saveza Republike Srpske Predan i sistemski rad u klubu sa svim selekcijama prepoznat je od strane Service Plus Group, međunarodne IT kompanije koja je sportskom direktoru kluba Blažić Danijelu uručila vrijednu donaciju.

-Proteklog vikenda u Novom Sadu u sjedištu međunarodne kompanije Service plus group naš klub primio je vrijednu donaciju. Riječ je o 62 kompleta zaštitne opreme koju čine rukavice, štitnici za potkoljenicu i ris stopala, kao i pojas. Ukupna vrijednost sponzorstva je oko 3.500 KM i neizmjerno smo zahvalni na ovoj donaciji koja će u budućnost poboljšati naše rezultate i mogućnost povrede na treninzima i takmičenjima svesti na minimum-.

Komentari 0
Povezane vijesti
BiH ostaje bez milijarde evra iz EU programa rasta BiH ostaje bez milijarde evra iz EU programa rasta
Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
Omladinski savjet „Istočna Ilidža“ donirao dva računara Osnovnoj školi „Aleksa Šantić“ Omladinski savjet „Istočna Ilidža“ donirao dva računara Osnovnoj školi „Aleksa Šantić“
Najčitanije
 • Udario djevojku, izletio go iz kuće pa propao u podrum i poginuo
  20h 19m
  1
 • Jednogodišnjak u kritičnom stanju nakon nezgode na zip-lajnu
  2h 14m
  1
 • Tradicionalna moba kosača kod Vaskovića (VIDEO)
  22h 56m
  0
 • Maršom odbrane na Ilinjaču počela manifestacija „4. avgust - da se ne zaboravi“ (FOTO)
  23h 7m
  0
 • Skandalozan govor gradonačelnika Dubrovnika
  14h 52m
  0