Service Plus донирао вриједну опрему џиу џицу клубу Славија

14.10.2019. 18:50
0
ИЗВОР: Катера

Џиу Џицу клуб Славија важи за један од најбоље организованих спортских колектива борилачких спортова, како у граду Источно Сарајево, тако и у Републици Српској и окружењу.

У 2018. години чланови клуба су освојили близу 200 медаља на такмичењима на којима су учествовали, те су проглашени за најуспјешнији колектив Општине Источно Ново Сарајево, те најбољи клуб џиу џицу Савеза Републике Српске Предан и системски рад у клубу са свим селекцијама препознат је од стране Service Plus Group, међународне ИТ компаније која је спортском директору клуба Блажић Данијелу уручила вриједну донацију.

-Протеклог викенда у Новом Саду у сједишту међународне компаније Service plus group наш клуб примио је вриједну донацију. Ријеч је о 62 комплета заштитне опреме коју чине рукавице, штитници за поткољеницу и рис стопала, као и појас. Укупна вриједност спонзорства је око 3.500 КМ и неизмјерно смо захвални на овој донацији која ће у будућност побољшати наше резултате и могућност повреде на тренинзима и такмичењима свести на минимум-.

Коментари 0
Повезане вијести
Омладински савјет „Источна Илиџа“ донирао два рачунара Основној школи „Алекса Шантић“ Омладински савјет „Источна Илиџа“ донирао два рачунара Основној школи „Алекса Шантић“
Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету
Подијељени шпорети на чврсто гориво социјално угроженим породицама у Источној Илиџи (ФОТО) Подијељени шпорети на чврсто гориво социјално угроженим породицама у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    17h 55m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    1h 29m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    20h 38m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    15h 30m
    6
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    1h 48m
    0