SIPA najviše radnika zapošljava u decembru

23.01.2021. 09:57
0
IZVOR: Srpskainfo

U institucijama na nivou BiH u decembru je zaposleno 10 državnih službenika po osnovu javnih oglasa, a najviše u Agenciji za istrage i zaštitu (SIPA).

Azra Pilica je postavljena radno mjesto stručni saradnik za evidenciju nekretnina u Odsjeku za pravne i opšte poslove Sektora za pravne i finansijske poslove Služba za zajedničke poslove institucija BiH, počev od 15. decembra.

Anida Kadrić je nova stručna savjetnica za pravna pitanja u Sekretarijatu Predsjedništva BiH, Irina Jovičić stručna saradnica za poslove likvidature u Službi za ekonomsko-finansijske poslove Sekretarijata Predsjedništva BiH, Arsen Rizvanović je stručni savjetnik-administrator Odsjeka za zakonito presretanje komunikacija u SIPA, a Ante Brajko je postavljen na radno mjesto stručni saradnik za pravne poslove, takođe u SIPA.

Kako se može pročitati u Službenom glasniku BiH, Mirjana Tuševljak je viša stručna saradnica za kadrovske poslove i statusna pitanja u SIPA, Marko Kosorić je novi stručni saradnik za protivpožarnu zaštitu u Odsjeku za materijalno poslovanje, logistiku i održavanje SIPA, Belma Babović je šef Odjeljenja za međunarodnu saradnju, finansije, statistiku i aktuarstvo u Agenciji za osiguranje u BiH, Svetlana Bozalo je zaposlena kao stručna savjetnica za upravno rješavanje u Odsjeku za upravno rješavanje Sekretarijata CIK BiH, dok je Nemanja Despot postavljen na radno mjesto stručni saradnik – carinski inspektor u Regionalnom centru Banjaluka, Carinska ispostava Novi Grad – UIO BiH.

Prema Zakonu o platama i naknadama u institucijama BiH, ova radna mjesta su u platnim razredima od B1 do B4. To znači da su im plate  izeđu 997 i 1.543 KM.

Komentari 0
Povezane vijesti
Akcija "Blek taj": Među uhapšenima visoki funkcioneri policijskih agencija i institucija Akcija "Blek taj": Među uhapšenima visoki funkcioneri policijskih agencija i institucija
Na području Istočnog Sarajeva uhapšeno jedno lice Na području Istočnog Sarajeva uhapšeno jedno lice
SIPA obilazi banjalučka sela zbog izbora iz 2010. SIPA obilazi banjalučka sela zbog izbora iz 2010.
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    15h 41m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    14h 25m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    9h 10m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    6h 9m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    6h 15m
    0