СИПА највише радника запошљава у децембру

23.01.2021. 09:57
0
ИЗВОР: Srpskainfo

У институцијама на нивоу БиХ у децембру је запослено 10 државних службеника по основу јавних огласа, а највише у Агенцији за истраге и заштиту (СИПА).

Азра Пилица је постављена радно мјесто стручни сарадник за евиденцију некретнина у Одсјеку за правне и опште послове Сектора за правне и финансијске послове Служба за заједничке послове институција БиХ, почев од 15. децембра.

Анида Кадрић је нова стручна савјетница за правна питања у Секретаријату Предсједништва БиХ, Ирина Јовичић стручна сарадница за послове ликвидатуре у Служби за економско-финансијске послове Секретаријата Предсједништва БиХ, Арсен Ризвановић је стручни савјетник-администратор Одсјека за законито пресретање комуникација у СИПА, а Анте Брајко је постављен на радно мјесто стручни сарадник за правне послове, такође у СИПА.

Како се може прочитати у Службеном гласнику БиХ, Мирјана Тушевљак је виша стручна сарадница за кадровске послове и статусна питања у СИПА, Марко Косорић је нови стручни сарадник за противпожарну заштиту у Одсјеку за материјално пословање, логистику и одржавање СИПА, Белма Бабовић је шеф Одјељења за међународну сарадњу, финансије, статистику и актуарство у Агенцији за осигурање у БиХ, Светлана Бозало је запослена као стручна савјетница за управно рјешавање у Одсјеку за управно рјешавање Секретаријата ЦИК БиХ, док је Немања Деспот постављен на радно мјесто стручни сарадник – царински инспектор у Регионалном центру Бањалука, Царинска испостава Нови Град – УИО БиХ.

Према Закону о платама и накнадама у институцијама БиХ, ова радна мјеста су у платним разредима од Б1 до Б4. То значи да су им плате  изеђу 997 и 1.543 КМ.

Коментари 0
Повезане вијести
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
На подручју Источног Сарајева ухапшено једно лице На подручју Источног Сарајева ухапшено једно лице
СИПА обилази бањалучка села због избора из 2010. СИПА обилази бањалучка села због избора из 2010.
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    22h 27m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    49m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 54m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 42m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    15h 3m
    0