Sjećanje: Šest godina bez Milana Mikana Kneževića

21.09.2023. 12:15
0
IZVOR: katera.news

Mladi fudbaler "Famosa" iz Istočne Ilidže, dvadesettrogodišnji Milan Knežević preminuo je na današnji dan 2017. godine  od posljedica teških tjelesnih povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koju je doživio u rodnom gradu.

Knežević je četiri večeri ranije doživio saobraćajnu nesreću na području naselja Mladice. Zbog stepena zadobijenih povreda transportovan je u UKC na Koševo, gdje je i preminuo.

Nastupao za omladinske kategorije FK "Famos" prije nego što je prešao u prvi tim. Jedno vrijeme se povukao iz fudbala zbog privatnih obaveza, ali se pred početak 2017/18. sezone vratio u tim "motorista", i predstavljao im značajno pojačanje.

Mikan, kako ga je porodica i prijatelji zvali, bio je uvijek nasmijan i pozitivan, na terenu veliki borac, za kojeg nije bilo izgubljene lopte.

Iza njega su ostali supruga Jelena, devetomjesečni sin Aleksa, roditelji, brat i sestra.

Komentari 0
Povezane vijesti
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ obilježen Dan srpskog jedinstva (FOTO) U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ obilježen Dan srpskog jedinstva (FOTO)
Toponim srpskog stradanja - Jasenovac (FOTO) Toponim srpskog stradanja - Jasenovac (FOTO)
Danas okrugli sto pod nazivom “Vjera, sloboda, umjetnost i stradanje u 20. vijeku” u Istočnoj Ilidži Danas okrugli sto pod nazivom “Vjera, sloboda, umjetnost i stradanje u 20. vijeku” u Istočn...
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 8m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 50m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 18m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 39m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 48m
    0