Smanjen broj saobraćajnih nezgoda

02.10.2020. 14:34
0
IZVOR: SRNA

Na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo za osam mjeseci registrovane su 433 saobraćajne nezode, što je za 58 nezgoda manje nego u istom periodu prethodne godine, rekla je Srni portparol Policijske uprave Vesna Stokanović.

Stokanovićeva je nagalasila da su se dogodile četiri nezgode sa smrtno stradalim licima, a u uporednom periodu registrovane su tri.

Ona je istakla da je registrovano 25 saobraćajnih nezgoda sa teže povrijeđenim licima, a u uporednom periodu 34, sa lakše povrijeđenim licima 58, što je za 10 manje u odnosu na isti period prethodne godine i sa materijalnom štetom 346, a u uporednom periodu 386.

- Najveći broj saobraćajnih nezgoda dogodio se zbog brzine neprilagođene uslovima na putu, odstojanja, prvenstva prolaza - rekla je Stokanovićeva i dodala da se saobraćajne nezgode najčešće dešavaju na dionicama magistralnih puteva Lapišnica-Ljubogošta i Ljubogošta-Podromanija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    5h 42m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    16h 0m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    16h 6m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    16h 4m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    14h 55m
    0